Höganäs Makerspace

Höganäs Makerspace är i sin linda och har precis startat upp sin förening. Tanken är att vi skapar en verkstadsliknande plats som uppmuntrar till kreativ hjärngympa. Där du, tillsammans med andra, kan utveckla din idé eller bara enklelt skapa något just för skapandets skull. Här ska man ha tillgång till maskiner, verktyg och material för att kunna utöva just sitt eget intresse. Det kan vara allt från att sy och snickra till elektronik och programmering.
På Höganäs Makerspace kan du skapa själv och tillsammans med andra. Har man inte kunskaperna så ska man kunna gå på workshops för att utbilda sig. Vi lär ju av varandra!
I Dagsläget har vi bara en förening och vi letar efter en lokal att hålla till i. Utöver en lokal så behöver vi material och verktyg av alla dess slag. Man kan få lov att skänka eller låna ut om man har saker som ändå bara tar plats i sitt eget hem.
Vill du vara med och kanske du kan hjälpa till att förmedla något av det vi saknar i dagsläget? Kanske du representerar ett förtag som vill vara med i vår uppstart och sponsra oss?
Då är ni varmt välkomna att höra av er till oss eller gå med i vår Facebook-grupp!

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *